fbpx

Voor jou, de lokale ondernemer

JOUW OMZET IN EIGEN ZAK

stop met afdragen van percentages aan derden

Interactieve en klantvriendelijke menukaart

The point of using Lorem Ipsum is that it has a more or less normal distribution of the point of using.

Digitale marketing

The point of using Lorem Ipsum is that it has a more or less normal distribution of the point of using.

Alles in eigen beheer, dus grip op de zaak

The point of using Lorem Ipsum is that it has a more or less normal distribution of the point of using.

Wij erkennen dat het een moeilijke tijd is voor ons als lokale ondernemer. Deze periode vraagt om andere benadering, want jij draait nu waarschijnlijk op halve capaciteit. Kortom, gemiddeld 50%. Waarom zou jij dan nog steeds minimaal 13% en €0,19 per bestelling afdragen aan partijen die jou ‘ondersteunen’ in het aannemen van bestellingen? Jouw inzet, jouw klanten en dus ook jouw omzet.

Aangenaam,

Fatih van den Hout
Alexis Anthony

Diensten:

Wij dragen samen met jou zorg voor een website waar jouw menukaart interactief is, zodat jouw klanten direct bij jou op de website hun bestelling plaatsen.

Daarnaast begeleiden wij jou bij het inzetten van digitale marketing, digitalisering en automatisering achter de schermen. Kortom, geen hoge kosten meer bij de drukker en meer grip op jouw online bedrijvigheden.

 

Ons proces

 Het is onze opdracht om samen met jou in 1 kwartaal te zorgen dat minimaal 40% van de bestellingen via jouw eigen website besteld worden. Dit heeft als gevolg dat jij zelf jouw website leert onderhouden, bestellingen in eigen beheer hebt, digitale marketing leert inzetten om jouw targets te behalen en klantcontact via het web in goede banen zal leiden.

Ben jij nog niet overtuigd? Lunchroom ‘als broodjes over de toonbank’ werkt ruim 3,5 dag per maand volledig voor Thuisbezorgd.nl. Jij waarschijnlijk ook.

Lees onze casus hier.

Interactieve menukaart

Nee, bestelling via de telefoon of per mail kan echt niet. Op jouw website zal een interactieve menukaart pronken die in jouw huisstijl is ingericht en waarvan het water in de mond loopt.

Bestellingen in eigen beheer

Jouw klanten bestellen steeds meer via jouw eigen website, want doet men in deze tijd steeds meer (Ipsos, 2020). Wij laten jou zien hoe gemakkelijk het is om ook jouw klanten deze mogelijkheid te geven zonder de tussenkomst van derden.

Productshoot

Onze fotografen zorgen dat jouw maaltijden en andere producten heerlijk op beeld vastgelegd worden. Zo weet de klant wat hij of zij kan verwachten en pronken jouw producten op het wereldwijde web.

Digitale marketing

Ja, niet schrikken. Er gebeurt zo veel online. Op een aantal aspecten wil jij grip krijgen. Bijvoorbeeld het klantcontact dat online verloopt.

De cijfers en media

“Het kabinet verlengt vanaf 1 oktober 2020 diverse lopende steunmaatregelen. De voorwaarden daarvan worden aangepast, zodat ze meer zijn gericht op de langere termijn.” (Rijksoverheid, 2020)

Kortom, wij zijn voorlopig nog niet uit deze onstuimige en onvoorspelbare periode. Krijg grip op jouw bedrijf en het klantcontact via het web! 

  • ruim 51 procent koopt lokaal (Ipsos,2020)
  • binnen 3 maanden 40% omzet via jouw eigen website
  • krijg grip op jouw bedrijf en het klantcontact via het web  

Aantal lokale klanten

Stop met afdragen van percentages aan derden

Wist jij dat jij minimaal 13% van jouw gehele maandomzet weer in eigen beheer kan krijgen? Wacht niet langer, dit is ongeveer 1/6 van jouw gehele omzet! 

Wij nemen vandaag nog contact met jou op