fbpx

Voor jou, de lokale horeca-ondernemer

JOUW OMZET IN EIGEN ZAK

stop met afdragen van percentages aan derden

OPROEP AAN ALLE HORECA-ONDERNEMERS!

Houd jouw omzet in eigen beheer met deze checklist.

Wat als …

– jij jouw omzet kan verhogen zonder daarbij afhankelijk te zijn van partijen waaraan jij structureel percentages afdraagt?

– jij onafhankelijk jouw bestellingen voor afhalen en bezorgen kan regelen zonder omzetverlies?

– jij structureel nieuwe klanten aan jouw klantenkring kan toevoegen?

Ontvang onze gratis checklist en neem het heft in eigen handen.

9 + 7 =

Scan / klik voor de demo

Interactieve en klantvriendelijke menukaart

Jouw klanten zullen gemakkelijk hun bestellingen kunnen plaatsen via jouw gepersonaliseerde website en menu.

Fotoshoot van jouw producten

 “In China zagen we een grote toename van de online uitgaven aan voedsel en dranken (Ipsos, 2020).” Visuele ondersteuning verhoogt daarbij de verkoop.

Alles in eigen beheer, dus grip op de zaak

Grote corporates hebben voorheen op de markt ingespeeld door een platform met diensten te bieden. Echter is de markt aan het veranderen. Het draait steeds meer om de lokale ondernemer. Kortom, zelf jouw online bedrijvigheden in de hand hebben en daarbij persoonlijk klantcontact onderhouden is een must de periode.

Wij erkennen dat het een moeilijke tijd is voor ons als lokale ondernemer. Deze periode vraagt om andere benadering, want jij draait nu waarschijnlijk op halve capaciteit. Kortom, gemiddeld 50%. Waarom zou jij dan nog steeds minimaal 13% en €0,19 per bestelling afdragen aan partijen die jou ‘ondersteunen’ in het aannemen van bestellingen? Jouw inzet, jouw klanten en dus ook jouw omzet.

Aangenaam,

CoCon

Fatih van den Hout
Alexis Anthony

 

 

De cijfers en media

“Het kabinet verlengt vanaf 1 oktober 2020 diverse lopende steunmaatregelen. De voorwaarden daarvan worden aangepast, zodat ze meer zijn gericht op de langere termijn.” (Rijksoverheid, 2020)

Kortom, wij zijn voorlopig nog niet uit deze onstuimige en onvoorspelbare periode. Krijg grip op jouw bedrijf en het klantcontact via het web! 

  • ruim 51 procent koopt lokaal (Ipsos,2020)
  • binnen 3 maanden 40% omzet via jouw eigen website
  • krijg grip op jouw bedrijf en het klantcontact  

Aantal lokale klanten

Ons proces

 Het is onze opdracht om samen met jou in 1 kwartaal te zorgen dat minimaal 40% van de bestellingen via jouw eigen website besteld worden. Dit heeft als gevolg dat jij zelf jouw website leert onderhouden, bestellingen in eigen beheer hebt, digitale marketing leert inzetten om jouw targets te behalen en klantcontact via het web in goede banen zal leiden.

Ben jij nog niet overtuigd? Lunchroom ‘als broodjes over de toonbank’ werkt ruim 3,5 dag per maand volledig voor Thuisbezorgd.nl. Jij waarschijnlijk ook.

Lees onze casus hier.

Interactieve menukaart

Nee, bestelling via de telefoon of per mail kan echt niet. Op jouw website zal een interactieve menukaart pronken die in jouw huisstijl is ingericht en waarvan het water in de mond loopt.

Bestellingen in eigen beheer

Jouw klanten bestellen steeds meer via jouw eigen website, want doet men in deze tijd steeds meer (Ipsos, 2020). Wij laten jou zien hoe gemakkelijk het is om ook jouw klanten deze mogelijkheid te geven zonder de tussenkomst van derden.

Productshoot

Onze fotografen zorgen dat jouw maaltijden en andere producten heerlijk op beeld vastgelegd worden. Zo weet de klant wat hij of zij kan verwachten en pronken jouw producten op het wereldwijde web.

Digitale marketing

Ja, niet schrikken. Er gebeurt zo veel online. Op een aantal aspecten wil jij grip krijgen. Bijvoorbeeld het klantcontact dat online verloopt.

Stop met afdragen van percentages aan derden

Wist jij dat jij minimaal 13% van jouw gehele maandomzet weer in eigen beheer kan krijgen? Wacht niet langer, dit is ongeveer 1/6 van jouw gehele omzet! 

Wij nemen vandaag nog contact met jou op